Kategorier
Artikler

Hvorfor “Bevar Dansk Luftfart” ?

Vi er kabinepersonalet i Danmark. Vi har valgt at starte “Bevar Dansk Luftfart” for at kunne belyse den situation dansk luftfart netop nu befinder sig i.

Det handler ikke kun om danske stewardesser og stewarder. Det handler om hele branchen. Både de folk som du ser når du rejser ud i verdenen – men især de som arbejder bag kulisserne. 

Det handler om danske arbejdspladser. Det handler om skatteindtægter til Danmark. Det handler om en kultur som er ved at forsvinde. Den danske charterferie forsvinder hvis ikke vi gør noget.

Vi vil derfor bede om din hjælp ! Del vores budskab. Vi skal have sat fokus på hvad der er fup og hvad der er fakta i forhold til grænselukningerne.

Vi ønsker at få åbnet grænserne hurtigere. Vi ønsker at der er fokus på hvad som giver mening og hvad som skaber mere skade en gavn.

Følg os og bliv opdateret omkring hvad der sker. Følg os for at støtte os. Vi kan ikke se til at regeringen giver en hjælpende hånd til udenlandske flyselskaber før regeringen hjælper i egen fold – danske flyselskaber og dansk luftfart.

Vi er kabinepersonalet i Danmark – Men det er vi måske ikke ret meget længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *